Livingstones  julefrokost 2019

 

Slip for besværret og forkæl jer selv! Skal det være vores klassiske julefrokost med et tvist eller vores lækre veganske menu?

 

246,- pr. person

Spis hos os eller ud af huset 

Menu pr. kuvert: 246,- pr. person

 

Inkl. fri bar i alt: 2 timer 596,- / 4 timer 796,- 

10-100 pers. pr. selvskab 

 

Mix og match frit mellem vores klassiske julefrokost med et twist og vores nyfortolkede veganske julefrokost 

Vegansk julefrokost menu

Forret

 

Grillet blomkål og vinterpesto: Grillet blomkål med søde løg på en bund af cannellinibønnepuré smagt til med vinterens friske krydderurter rørt til en pesto med nødder.

 

Hovedret

 

Nødde-svampe paté: Varm og dampende paté lavet på vinterens skattekammerråvarer med masser af svampe og nødder. Toppet med søde syltede rødløg . Svampet, umamifyldt og ikke til at stå for.

Hertil en fyldig sauce lavet på grøntsagsfond, rødvin, champignon og kogt ind til masser af smag.

 

Bagte græskar: Bagt i ovnen med rødløg, græskarkerner og timian. Ideel som tilbehør til nødde-svampepaté

 

Karamelliserede kvæder: De karamelliserede kvæder trækker i safran i. Udover at det får køkkenet til at dufte fantastisk, får de en helt speciel og meget unik smag. De er perfekte til frikadellerne.  

 

Grønkålssalat med frisk frugt: Finthakket grønkål med dadler og valnødder vendt med en sød olie-eddike dressing og toppet med søde og sprøde frugter.

 

Brune kartofler: Små, søde kartofler. De er akkurat lige så lækre som dem, din mormor lavede da du var barn!

 

Butternut squash: Butternut squash fyldt med søde tranebær, græskar, kastanjer og julekrydderier. Den nødede smag af kastanjer, julekrydderierne og de søde tranebær kan man ikke undgå at komme i julestemning af. 

 

Frikadeller: Sprødstegte veganske frikadeller med julekrydderier og en sød og let spicy mango chutney.

 

Bagte pærer: Bagt med kanel og toppet med en ingefær/pærekompot og ristede valnødder.

 

Brødkurv med økologisk hjemmebagt brød

Dessert

Risengrød: Lækker, cremet risengrød lavet efter alle kunstens regler.

Klassisk julefrokost menu

Forret

 

Lakserillette: Varmrøget laks rørt med creme fraiche og mayo friske krydderurter, citron og en knivspids af kokkens hemmelige ingrediens.

 

2 slags sild: 

  • Klassisk Christians ø marinerede sild med rosmarin, nelliker og laurbærblade i en sur/sød marinade. 

  • Dansk sildetradition møder Mexicos varme krydderier samt lime og en smule chili.

 

Hovedret

Bagte græskar: Bagt i ovnen med løg, græskarkerner og timian. Den passer godt til den confitterede and.

 

Karamelliserede kvæder: De karamelliserede kvæder trækker i safran i. Udover at det får køkkenet til at dufte fantastisk, får de en helt speciel og meget unik smag. De er perfekte til flæskesteg.

 

Grønkålssalat med frisk frugt: Finthakket grønkål med dadler og valnødder vendt med en sød olie eddike dressing og toppet med søde og sprøde frugter.

 

Brunede kartofler: Helt klassiske. Sukker, rigeligt med smør samt lidt tålmodighed og man har de klassiske brunede kartofler som mormor laver dem.

Flæskesteg: Saftig flæskesteg med sprød og salt svær. Hertil god brun sovs.

 

Duck confit med orange glace: Confitteret saftig and sprødstegt i ovnen med en sød orange glace. And og Appelsin - nogle ting er som skabt for hinanden.

 

Bagte pærer: Bagt med kanel og toppet med en ingefær/pærekompot og ristede valnødder.

 

Frikadeller: Sprødstegte frikadeller tilsat julens krydderier nelliker, muskatnød og ingefær.

 

Brødkurv med økologisk hjemmebagt brød

 

Dessert

 

Ris á la mande: Vi har givet den klassiske ris á la mande et tvist. Cremet ris á la mande toppet med sød passionsfrugtsirup og frisk og syrlig passionsfrugt.

 

© 2018 Cafe Sortedam ApS

Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

Vores shop

Find unikke og håndlavede verdensfund til spisebordet og hjemmet.

Klik her

Kontakt os

Skriv til os på info@cafelivingstone.dk

Ring til os på tlf. 22 14 03 63

Book bord her

Elite_Maerkat_150.jpg